Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kairm Lasisydän

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Scarecewy
Dragonborn
Dragonborn


Viestien lukumäärä : 3
Join date : 26.07.2012

ViestiAihe: Kairm Lasisydän   To Heinä 26, 2012 3:23 am( Tiedän, olin laiska kun en piirtänyt itse kuvaa, mutta kunhan saan piirrettyä lisään sen tänne~)


Nimi~ Kairm Lasisydän [Kairm lausutaan Khairm]

Ikä~ 5

Laji ja rotu~ Susi, ei mitään tiettyä rotua

Sukupuoli~ Uros

Kaupunki ja asema~ Seashore, kersantti

Pyhä kivi~ Ei aktivoitu.


Ulkonäkö~
Kuonon pää, otsa, selkä ja häntä (alta häntä on musta) tummansininen, päästä lähtevä häntään asti musta "ympyrä" kuvio (kannattaa katsoa kuvasta). Molempien silmien päällä mustaa ja mustat "raidat". Uroksen silmät ovat oranssit. Kaula, posket, kuonon "alaosa" ja tassut ovat kermanvärisiä. Kuonon päällä olevat kolme punertavaa haavaa ovat peräisin rankasta sotilaskoulutuksesta. Vasemmassa tassussa on metallinen "ranneke". Kuono on ruskea. Kuonon alapuoli ja vatsa ovat mustaa.. Anturat ovat ruskeat, kynnet mustat. N. 80cm korkea, painoa n. 65kg.

Aseet~ Kantaa suussaan mukanaan melko pienehköä veistä, jonka tosin usein kadottaakin.

Luonne~
Kairm on hiljainen, laumaansa kohtaan lojaali susi. Suuttuessaan raivoava idiootti, mutta ei koskaan tappele omiaan vastaan ilman kunnon syytä, ellei joku ärsytä häntä tahallaan. Osaa olla halutessaan hauskakin, vaikka vaikuttaa välillä vakavalta. Hymyilee aina pienesti, mutta kukaan ei ole kuullut uroksen nauravan pitkiin aikoihin.

Kairm on hyvin kiinnostunut lohikäärmeistä, mutta ei silti pidä niistä. Salaisesti uros toivoo, että voisi alkaa tutkimaan niitä, mutta ei ole koskaan aloittanut, eikä aloita, koska keskittyy täysin kersantin hommiinsa.

Kävellessään uros laahaa häntäänsä perässään, harvoin uros kannattelee sitä ilmassa. Kairmin tutut tietävät, että jokin on vialla, jos uros kannattelee häntäänsä. Joskus se voi merkitä levottomuutta, pelkoa tai sitä että uros on varuillaan. Harvoin uros näyttää pelkonsa, mutta jos näyttää, niin se näyttää sen kannattelemalla häntäänsä.

Narttuja kohtaan erittäin kohtelias; uros etsiskelee itselleen kumppania. Kairm ihastuu helposti, ja sen monet huomaavatkin. Pennuista uros ei ole erityisemmin pitänyt, mutta haluaisi joskus ehkä vanhemmalla iällä. Kairm on miettinyt kovasti kapteenin ammattia, ja haaveilee johtajaksi pääsyä, mutta ajattelee että on paras pitää haaveet haaveina.

Menneisyys~

Seashoreen syntynyt Kairm kuuluu Lasisydämmen sukuun. Se syntyi ainoana pentuna emolleen, joka oli myös yhtä lojaali laumalleen kuin Kairm nyt. Kairmin emo kuoli synnyttäessään pentuaan, eikä kukaan tiennyt, kuka pennun isä oli, joten tällähetkellä Kairm on sukunsa ainoa elossa oleva. Lauma ei jättänyt pentua pulaan, vaan kasvatti Kairmista upean, laumalleen täysin lojaalin uroksen.

Uros ei ole koskaan yrittänyt etsiä isäänsä, koska susi ajattelee sen olevan turhaa; miksi etsiä sellaista, joka ei ole halunnut osallistua hänen elämäänsä? Kairmia kuitenkin harmittaa, ettei koskaan saanut tavata emoaan, ja siksi vähän pitää syntymäänsä syynä siihen, että tämä kuoli, ja kun emo otetaan puheeksi hänen läsnäollessaan, uros hiljenee ja vajoaa mietteisiinsä. Vaikka Kairm kasvoikin ilman vanhempia, uroksen lapsuus oli hyvä.

Kairmin emon ystävät kertoilivat Kairmille tämän emosta, miten hartaasti se oli toivonut että pienestä pennustaan tulisi vielä joskus kersantti tai kapteeni. Uros päättikin toteuttaa emonsa suurimman toiveen, ja noin vuoden iässä Kairm osallistui sotilaskoulutukseen, ja sen loputtua kahden vuoden iässä uros jatkoi kersantinkoulutukseen, joka kesti kolmisen vuotta. Nyt, viiden vuoden iässä Kairmista on viimein tullut kersantti ja saa myös mielenrauhan toteutettuaan emonsa toiveen.

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kairm Lasisydän
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Hahmot :: Seashore-
Siirry: