Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Silaian Korpikäpälä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
tintti
Dragonborn
Dragonborn
avatar

Viestien lukumäärä : 15
Join date : 04.07.2012
Paikkakunta : Kouvostoliitto

ViestiAihe: Silaian Korpikäpälä   Ke Heinä 04, 2012 8:07 amNimi: Silaian (lausutaan: silaijan) Korpikäpälä
Ikä: 2
Sukupuoli: Narttu
Rotu: Susi
Kaupunki ja asema: Riverwood, lävistäjä
Pyhä kivi: Ei aktivoitu

Luonne:
Silaian on näkyvä persoona. Hän rakastaa olla esissä. Silaian nauraa, tanssii, laulaa ja leikkii kaikkien kanssa. Suden voi hyvin usein nähdä kertomassa satuja lapsille ja taruja sankareista aikuisille. Silaian on sellainen viihdyttäjä, joka ei kauaa paikallansa pysy. Askellus on tanssahtelua, kasvoilla aina hymy ja nauru kumpuaa rinnasta useasti.

Se siitä, millaiselta narttu näyttää ulkopuolisten silmin. Sisältä Korpikäpälä on tarkkaavainen ja tiedonjanoinen. Susi on kuullut tarinoita niin maailman synnystä, lohikäärmeistä, Dovakhiinista ja Alduinista. Syvällä sisällään susi haaveilee juuri taruista, että hän pääsisi kertomaan ja ehkä jopa kokemaan Dovakhiinin tarinan. Hän uskoo syvästi, että joku tai jotkut susista vielä kukistavat Alduinin. Hyvin terävät korvat ja kaikkialle näkevät silmät ovat omiaan saamaan Silaianin tietoon asioita, joita tuon ei pitäisi tietää. Koskaan susi ei kuitenkaan kerro niistä eteenpäin, mutta varmasti käyttää niitä omaksi hyödykseen.

Ulospäin narttu saattaa näyttää pelkurimaiselta ja sinisilmäiseltä pikkutytöltä, mutta sitä hän ei ole. Jos Silaian päättää, että hänestä tulee vaikka alkemisti, hänestä tulee alkemisti. Siihen ei auta suvun kiellot ja pyynnöt, susi toteuttaa sen mennen läpi vaikka harmaan kiven. Narttu on myös rohkea. Tuo on kerran elämässään nähnyt lohikäärmeen, ja siitä eteenpäin hän on tahtonut nähdä sellaisen uudelleen ja lähempää.

Ulkonäkö:
Silaian on siro, noin 80cm korkea susinarttu. Tuon turkki on tuuheaa mutta paksua sekä tiivistä. Suden jalat ovat hyvin pitkät ja tassut pienet. Suuret korvatupsut ja otsalla keikkuva isompi tupsu ovat neidon yhtiä tunnusmerkkejä. Otsalla olevaa tupsua voisi sanoa harjakseksi. Kyseinen harjas on latvasta sinistä, tyvestä vaaleanharmaata. Värit on hyvä katsoa kuvasta.

Silaianilla on samaa sinistä olevat silmät, kuin kuviossa. Kuviotkin on hyvä katsoa kuvasta. Kuvan rakennekin pitää paikkansa. Tatuointeja saatikka koruja ei Silaianilla ole vielä, mutta monia hän on suunnitellut. Pääväriltään narttu on valkoinen.

Menneisyys:
Silaian kuuluu vanhaan ja suureen Korpikäpälän sukuun Riwerwoodissa. Suku ei ole niinkään tunnettu edes kotikylässään, mutta suvun sisällä on hyvin vankkoja perinteitä. Korpikäpälässä nartut olivat käsityöläisiä ja urokset seppiä. [Lisää suvun tavoista muuta osiossa] Korpikäpälien historiassa kukaan ei koskaan ole ollut soturi, vaeltaja tai alkemisti. Korpikäpälän naaraat olivat usein kuitenkin näkyjen näkijöitä, mutta harva uskoi Korpikäpälien näkyjen käyvän toteen. Sen pahemmin he eivät edes ennustaneet suuria asioita, vain asioita, jotka koskettivat heidän omaa suurta sukuaan, kuten kuka meni naimisiin ja kenen kanssa ja tuliko terve lapsi.

Silaianin äiti Ynija oli yksi niistä Korpikäpälän nartuista, jotka saivat usein näkyjä. Ynijan näyt harvemmin kävivät toteen, eikä narttu oikeastaan edes uskonut näkyihinsä. Kaikessa hiljaisuudessa Ynija meni naimisiin Ramourin kanssa ja he muuttivat pieneen mökkiin alkaen molemmat tekemään omia töitään. Pian Ynija tajusi olevansa kantavana. Silloin tuo alkoi nähdä unia kauniista nartusta jolle tulisi antaa nimeksi Silaian, joka oli kauan sitten kadonnutta kieltä ja tarkoitti henkilöä, joka tekisi muutoksen tai henkilöä joka toimisi yllättävästi.

Ja niin Silaian syntyi, sai nimekseen Silaian. Muita pentuja ei samasta pesueesta syntynyt. Silaian ryhtyi äitinsä oppilaaksi. Pienen elämänsä narttu on viettänyt Riverwoodissa tekemättä oikeastaan mitään erikoista, hän on vain opiskellut, valmistunut ammattiinsa ja perustanut oman pienen putiikin. Mutta nyt on alkanut uusi ääni soittaa kellossa: voisiko hän olla jotakin muutakin, kuin käsityöläinen?

Muuta:
Korpikäpälien suvusta kirjoittelen lisätietoja kunhan ehdin.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Silaian Korpikäpälä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Hahmot :: Riverwood-
Siirry: