Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Alkemistikylä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sirpale
Alkemistikylä
Alkemistikylä
avatar

Viestien lukumäärä : 15
Join date : 17.06.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Alajärvi

ViestiAihe: Alkemistikylä   Pe Kesä 22, 2012 1:36 am


Uutiset
Kaupungissa on havaittu leviävän vaarallinen kulkutauti, jonka uskotaan aiheutuneen pimeän alkemian harjoittajilta. Kaupunkilaisia kehotetaan varovaisuuteen, ja silminnäkijöiden havaintoja pimeän alkemian lapsista arvostetaan.

Lait ja säännöt

Ylialkemistin käsky on järkkymätön, ellei hän itse sitä peruuta. Sopiva rangaistus tilanteeseen katsoen keksitään.
Ryöstämisestä tai kotiin tunkeutumisesta langetetaan tuomio.
Luvattomasta hengenriistämisestä langetetaan kuolemantuomio.
Toisen fyysisen koskemattomuuden rikkomisesta voi saada elinkautisen jos rikos on riittävän suuri.
Pimeän alkemian harjoittaminen ei ole kiellettyä, jos vahinko ei kohdistu toiseen suteen.
Pimeän alkemian, tai alkemian käyttö toiseen ilman tuon omaa suostumusta, on ehdottomasti kiellettyä.
Toisen omaisuuden turmeleminen on kiellettyä.
Kapinan lietsominen tai siihen liittyminen on ehdottoman kiellettyä.
Vihollisen tai rikollisen kanssa veljeily on karkoituksen uhalla kiellettyä.
10§ Aviorikos on rangaistava tehdyn rikoksen vakavuuden mukaan, pienet rikkeet hoidetaan kahden viikon työllä kaupungin hyväksi.
11§ Ylialkemistilla on oikeus riistää henki rikoksen tehneeltä, milloin haluaa.
12§Kaupungin salaisuuksien eteenpäinjuoruaminen on mestauksen tai karkoituksen uhalla kiellettyä.

"Jokaiseen Alkemistikylässä keskivertoa vakavamman rikoksen tehneeseen merkitään oikeaan lapaan kaksi viivaa poikittain puukolla, jotta nuo vastaisuudessa tunnistettaisiin, ja saisivat potea suurta häpeää loppuelämänsä ajan. Tämä siis olkoon muistutuksena niille, jotka sielunsa ovat mustaksi kärventäneet. Kuolemantuomiota odottaville tai elinkautista poteville merkitään tähtikuvio vasempaan lapaan.Jos täysikasvuinen matkalainen koskaan kohtaa suden, johon on merkitty tähtikuvio kyseiseen kohtaan, on tuolla lupa tappaa tuo välittömästi minkä jälkeen tuoda ruumis ylialkemistille. Teko on arvostettu, ja siitä seuraa palkkio. Jos tuon jättää tappamatta ilman hyvää syytä, tai päästää tuon karkuun, vaikka tappaminen olisi ollut mahdollista, on teko rangaistava vankilatuomiolla. Jos karkurin nähnyt ei ollut kykenevä surmaamaan, on tuon ilmoitettava välittömästi havainnostaan sotilaille, vartiokaartille tai ylialkemistille."

- Lordi Ramarklift -

Hierarkia
Ylialkemisti/Johtaja: Darius Ramarklift
Neuvonantaja:
Henkivartijat(5)
Vartio:
Perusalkemistit: (Vastaa kansalaista, ei kirjata ylös)

Alkemistikylän jokainen jäsen on jonkintasoinen alkemisti, paikka hierarkiassa määräytyy taitojen ja vapaiden paikkojen mukaan. Työläisiä kylässä ei ole, vaan kansalaiset käyvät vapaata kauppaa keskenään.

Historia

Samaan aikaan, kun muita kaupunkeja rakennettiin, rakennettiin etelään myös pienen pieni kylä nimeltään Alkemistikylä. Nimi juontui kylän ensimmäisistä asuttajista, alkemisteista. Näihin aikoihin kylä oli vain pelkkä kylä, ja sitä oli turha nostaa maailmankartoille. Alkemistikylä kuitenkin kasvoi ja kukoisti - Pian se nostettiin maailmankartalle. Nämä ajat olivat ehkä parhaita, mitä kaupunki on pitkän elinaikansa aikana kokenut. Pimeästä alkemiasta ei juuri tiedetty mitään, eikä susilla ollut mitään syitä tehdä rikoksia.

Lohikäärmeet, sen sijaan eivät näyttäneet pitävän elinalueensa pienentymisestä. Kauhu tuli kaukaa lohikäärmevuorilta, se matkusti lumihuippuja alas alkemistikylän varjoksi. Eräät väittivät sen olleen itse Alduin, mutta vanhoihin kääröihin sen on kirjattu olleen vain 'Suuri ja Musta Kuolema'. Nykyään tuon puhutaan olleen Alduin, mitä tuo luultavasti olikin. Joka tapauksessa, mikä tuo lohikäärme koskaan olikaan, se tuhosi Alkemistikylän aivan raunioiksi, lukuunottamatta suurta tornia. Kaupunki pyyhittiin pois maailmankartoilta, ja rauniot hylättiin kokonaan.

Pari vuotta jälkeenpäin, eräs raunioilla käynyt susi kiinnostui kaupungin herättämisestä takaisin kukoistavaksi alkemistien kodiksi löydettyään vanhat kääröt alkemiasta ja kaupungin historiasta, vanhan tornin sisältä. Kylä rakennettiin taas uudelleen, ja kyseisestä sudesta tuli ensimmäinen ylialkemisti. Alkemiantaidot olivat vielä näihin aikoihin hyvin kehittymättömät, ja alkeelliset. Valta periytyi sukupolvesta toiseen vuosien ja vuosien ajan, kunnes vallan periytymisen keskeytti susi nimeltä Darius Ramarklift.

Kyseinen susi oli surmannut vallan perillisen, samana iltana minä edellinen ylialkemisti oli maannut kuolinvuoteellaan. Kansalaiset eivät surmanneet Dariusta suuren menetyksen vuoksi, vaan korottivat tuon valtaistuimelleen. Lordi Ramarklift oli alkemiantaitojensa lisäksi myös miekkailutaidoltaan hyvin edistyksellinen ja esimerkillinen. Kaupunki nostettiin pian taas maailmankartoille, ja siellä luultavasti pysyykin ellei lohikäärmeet hyökkää taas kaupungin kimppuun.

__________________________________________________________

Hirvistyttävän kauhistuttavan hirmuinen Darius Ramarklift
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Alkemistikylä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Wolves of Skyrim INFO :: Kaupunkien uutiset-
Siirry: