Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Seashore

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Fugou
Seashore
Seashore
avatar

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 17.06.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Lappeenranta

ViestiAihe: Seashore   Ke Kesä 20, 2012 6:39 am

Seashore

Uutiset

Ei vielä mitään.

Seashoren lait

1§ Ylempiarvoisempia totellaan mukisematta.
2§ Korkein päätösvalta on aina johtajalla.
3§ Kaupungin pettämisestä seuraa rangaistuksena joko karkoitus tai kuolema, riippuen rikkeen vakavuudesta.
4§ Karkoitetut sudet polttomerkitään ja heidän päästäminen kaupunkiin on rangaistavaa.
5§ Kapinoinnista rangaistuksena on aina kuolema, joka tapahtuu kaikille kaupunkilaisille avoimessa tilaisuudessa.
6§ Pettureiden ja kapinoijien kanssa vehkeily on rangaistava teko. Johtaja päättää rangaistuksen tilanteen mukaan.
7§ Toisen omaisuuden anastaminen on kielletty rangaistuksen uhalla.
8§ Jokaisen kaupunkilaisen tulee olla valmis puolustamaan kaupunkiaan tarpeen vaatiessa. Jänistämisestä seuraa aina rangaistus.
9§ Jokainen kaupunkilainen on velvoitettu maksamaan 5 kultakolikon summa johtoportaalle aina kuun viimeisenä päivänä.
10§ Kaikesta epäilyttävästä toiminnasta kaupungissa ja sen läheisyydessä tulee ilmoittaa kapteenille tai johtajalle niin pian kuin mahdollista.
12§ Alduinista puhuminen tai Dovakhiinin mainitseminen johtajan kuullen on kiellettyä rangaistuksen uhalla.

Hierarkia

Johtaja - Frigor Routasydän
Neuvonantaja -
Kapteeni -
Hovinarri -

Kersantit (3) -
Sotilaat (15) -
Vartijat (4) -
Metsästäjät (5) -

Seppä -
Tatuoija -
Lävistäjä -
Ompelija -
Sairaanhoitaja -

Historia

Seashoren kaupunki on ollut pystyssä jo useita vuosia, ja alunperin sen rakensi joukko susia, jotka halusivat saada elantonsa kalastamalla. Kyseiset sudet asuttivat kaupunkia ja loivat sen aikaiset lait, ja hyvän maineensa myötä Seashoreen alkoi tulla uusia asukkaita muualtakin Uudesta Skyrimistä. Pian kaupunki kuuluikin kahden muun suuren kaupungin, Whiterunin ja Riverwoodin ohella Uuden Skyrimin suurimpiin asutuskeskuksiin.

Johtajuus on kulkenut Seashoressa sukupolvelta toiselle, ja Routasydämien suku on ollut johdossa nyt monen vuoden ajan. Kun Fereydoun Routasydän, nykyisen johtajan Frigor Routasydämen isä oli vielä johtajanpaikalla, Seashorella oli maine varsin leppoisana ja mukavana kaupunkina. Se oli tunnettu ystävällisestä suhtautumisestaan vaelteleviin muukalaisiin ja yhteistyökyvyistään muiden kaupunkien kanssa ja se oli aina valmiina ojentamaan auttavan tassunsa sitä tarvitseville. Satamakaupunki suorastaan kukoisti erilaisten kojujen levittäytyessä sinne tänne ympäri kaupunkia ja nuorten susien temmeltäessä vapaasti kaduilla. Lohikäärmeiden hyökkäyksistä ei juuri kärsitty ja niinpä kaupunki olikin mitä turvallisin kasvuympäristö sudenpennuille ja nuorille hukille.

Fereydounin puolison Aglaian kuoltua alkoi Seashoren alamäki. Fereydounin johtajantaidot joutuivat koetukselle sen omien murheiden takia, mutta vielä enemmän päänvaivaa tuottivat lohikäärmeet, jotka olivat ottaneet Seashoren maalitaulukseen. Hyökkäyksiä tuli toinen toisensa perään ja alkoi näyttää siltä, ettei Fereydounista olisi enää johtamaan uroksen mielenlujuuden horjuessa kaiken paineen alla. Huhut siitä, että johtaja antaisi paikkansa jollekin toiselle vaeltivat ympäri kaupunkia. Fereydoun ei kuitenkaan paikkaansa luovuttanut, mutta uusi johtaja uroksen tilalle kyllä tuli - Fereydoun nimittäin salamurhattiin muuan susiryhmän toimesta, jolloin tilalle nousi Fereydounin poika Frigor nuoresta iästään huolimatta. Murhaajajoukko yritti tehdä selvää Frigoristakin, tässä kuitenkaan onnistumatta - koko joukkio saatiin kiinni yhtä sutta lukuunottamatta ja mestattiin julkisesti. Mestauksen yhteydessä Frigor julisti kaupungin hallinnon ja johtoportaan kokevan suuria muutoksia ja nämä muutokset se myös toteutti. Monet kaupunkilaiset pitivät Frigoria aivan liian nuorena ja kokemattomana johtajana ja pelkäsivät tuon pilaavan Seashoren kunniakkaan maineen, mutta kukaan ei uskaltanut tehdä mitään asioiden muuttamiseksi.

Nykyinen tilanne

Frigor on ollut johtajanpaikallaan nyt noin puoli vuotta, eivätkä kansan epäilykset tuon kyvyistä ole suinkaan hälvenneet - päinvastoin. Hallintoaikanaan Frigor on osoittanut monien epäilykset oikeiksi toimiessaan toisinaan hyvinkin hätiköidysti ja impulsiivisesti, ajattelematta aina koko kaupungin parasta. Lisäksi johtajan teot ovat vaikuttaneet Seashoren maineeseen, eikä kaupungilla suinkaan ole enää yhtä hyvä maine muiden kaupunkien keskuudessa kuin aiemmin. Pääpuolin Seashoressa on kuitenkin melko rauhallista.

__________________________________________________________

Frigor Routasydän temmeltää Fugoun vallan alla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Seashore
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Wolves of Skyrim INFO :: Kaupunkien uutiset-
Siirry: