Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Frigor Routasydän - Johtaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Fugou
Seashore
Seashore
avatar

Viestien lukumäärä : 80
Join date : 17.06.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Lappeenranta

ViestiAihe: Frigor Routasydän - Johtaja   Ke Kesä 20, 2012 5:03 am

PERUSTIEDOT


Nimi ~ Frigor Routasydän
Kutsumanimi ~ Frigor
Sukupuoli ~ Uros
Syntymäaika ja ikä ~ E4-374, 3 vuotta
Laji ~ Susi
Rotu ~ Harmaasuden ja tundrasuden risteytys
Kaupunki ja asema ~ Seashore, johtaja
Pyhä kivi ~ Vis lapis, voimakivi

ULKONÄKÖFrigor on suurikokoinen ja ulkomuodoltaan varsin komeakin ilmestys. Uroksen säkä hipoo 80 cm ja panoa tuolla on miltein 70 kg, josta rasvaa ei ole lainkaan - kaikki on pelkkää lihasta. Hukan turkki on karheaa ja paksua, joskin muusta turkista pitempää karvaa löytyy kaulasta, etu- ja takajaloista sekä hännästä. Turkki on pohjaväriltään vaalea sinertävänharmaa, ja lisäksi turkissa on kermanväriä ja tummempaa sinisenharmaata. Kermanväristä kuviointia löytyy kasvoista, kaulasta, rinnasta, vatsasta, korvien sisäosista, jaloista sekä hännästä kun taas tummempaa kuviointia päästä, selästä sekä molemmilta lavoilta. Uroksen silmät ovat tummanruskeat ja kirsu vaaleanpunainen, samoin kuin tuon anturatkin.

Uroksella on pitkä, hieman rastoittunut harjas, jota se usein pitää kiinni niin, ettei mokoma tule sen näkökenttää häiritsemään. Harjas on väriltään vielä sinisemmän harmaa kuin suden kehon tummemmat kuvioinnit. Uroksen leukaa koristaa pieni partatupsu, joka on samanvärinen kuin harjaskin. Päässään Frigorilla keikkuu hopeinen kruununtapainen punaisella jalokivellä, jolla se saa myös harjansa kätevästi pois kasvojen tieltä. Kaulassaan uros kantaa lisäksi hopeista, raskasta riipusta, joka kuului sen edesmenneelle isälle Fereydounille. Uroksen ei olla nähty ottavan kyseistä riipusta pois kaulastaan koskaan, sillä korulla on hurjasti tunnearvoa tuolle.

Massastaan huolimatta Frigor on yllättävän nopea liikkeissään. Useimmiten uros kuitenkin turvautuu suureen kokoonsa taistellessaan, riippuen tietenkin vastustajasta. Pelkkiin hampaisiinsa ja kynsiinsä susi ei turvaudu, vaan käyttää tarvittaessa aseenaan joko tikaria tai pientä piikkipalloa.

Tässä vielä kuvapohjamuokkaus, josta näkee Frigorin värityksen ja kuvioinnin. Kuva on kuitenkin tarkoitettu vain kuviointia varten ja siksi siitä puuttuvat harja, kruunu ja muut ylimääräiset härpäkkeet.

LUONNE


Ylpeys, kiivaus, ailahtelevaisuus. Kolme sanaa, jotka kiteyttävät tämän nuoren johtajasuden persoonallisuuden mitä parhaiten. Uros tuntee oman arvonsa ja antaa sen myös näkyä ulospäin, sillä tuo kantaa itsensä ryhdikkään tyylikkäästi, paistatellen omassa arvovaltaisuudessaan ja huokuen ylpeyttä ympärilleen kaiken aika. Ei liene yllätys, että monet saavat uroksesta melko koppavan kuvan, eikä tämä luulo suinkaan aivan metsään mene - itsevarmuutensa ja ylpeytensä huokuessa kilometrien päähän uros toisinaan sortuu katsomaan alempiarvoisempiaan kuononvartta pitkin. Frigor on uros, jonka olemus suorastaan vaatii ihailevia katseita ja kunnioittavia sanoja ja uros paistatteleekin huomion keskipisteenä enemmän kuin mielellään, pönkittäen näin jo valmiiksi suuria luuloja itsestään. Seashoren johtajaksi noustuaan nuorukaisella on kieltämättä pissa päässyt nousemaan päähän, mutta ei Frigor mikään häijy olento ole - se ei vain vielä ole täysin sopeutunut asemaansa kaupungin johdossa tai oppinut hillitsemään itseensä kohdistuvia paineita ja niistä koituvaa taakkaa.

Frigor on varsinainen perfektionisti - ainakin muiden kohdalla. Vaikka uros ei omia virheitään myönnä, odottaa se muiden niin tekevän eikä alempiarvoisilla ole juuri varaa toilailla sen näköpiirissä. Susi vaatii kunnioittavaa käytöstä ja arvostusta muilta ja huonoina päivinä pelkkä vääränlainen katse toiselta susihukalta saattaa saada sen kiivaan luonteen leimahtamaan. Muutenkin uros on helposti tulistuvaa sorttia ja sen viha roihahtaa milloin mistäkin, mutta varmin keino saada tämä hukka raivon partaalle on sen itsensä arvostelu tai mollaaminen. Kunnianloukkauksia harjaniska ei ota vastaan keneltäkään, ja sellaisen vastaan sattuessa urokselta loppuu kärsivällisyys vielä nopeammin kuin yleensä. Frigor hermostuu myös, mikäli asiat eivät suju sen mielen mukaan tai jos sen käskyjä kyseenalaistetaan ja raivostuessaan hukka myös näyttää raivonsa häpeilemättä. Ylpeänä ja itseriittoisena tapauksena uroksen pääkoppaan ei kerta kaikkiaan mahdu ajatus, että joku toinen osaisi hoitaa asiat sitä paremmin, oli kyse sitten kaupungin johtamisesta tai mistä tahansa muusta. Uros on melko pitkävihaista sorttia ja usein kykenemätön antamaan loukkauksia anteeksi.

Näennäisestä mielenlujuudestaan huolimatta jopa Frigorille koituu välillä hetkiä, jolloin sen itsevarmuus pääsee murenemaan, ja nämä tilanteet syntyvät lähinnä suurien paineiden kohdistuessa urokseen. Tämänlaisen tilanteen sattuessa kohdalle uros pyrkii peittämään epävarmuutensa kiukkuisten tiuskaisujen ja jäätävänkylmän katseen avulla, sillä mikään ei ole sen silmissä pahempaa kuin se, että sen pitäisi paljastaa todelliset karvansa alamaistensa edessä. Paineen alaisena uroksella on taipumusta myös hätäisten päätösten tekemiseen, sillä nuorena ja kokemuksia vailla olevana tuon on toisinaan vaikea hahmottaa kokonaiskuvaa milloin mistäkin tilanteesta. Jälkikäteen Frigor saattaa itsekin huomata toimineensa typerästi, mutta sitähän ylpeäluontoinen uros ei voi muille myöntää. Jos joku uskaltaa sanoa yhdenkin poikittaisen sanan Frigorille tämän toimintatavoista, voi olla varma saavansa selkäänsä pahemman kerran. Heikkouksiaan ja virheitään uros ei myönnä vaikka mikä olisi eikä myöskään jousta senttiäkään ajaessaan omia näkemyksiään ja mielipiteitään läpi vaan tekee sen sitten vaikka väkisin jos muu ei auta.

Kaupungin johtoon tultaessa on syytä tietää, että Frigor omaa varsin erilaiset toimintatavat kuin edellinen hallitsija, Frigorin isä Fereydoun Routasydän. Fereydoun oli kokenut, viisas johtaja, joka hallitsi kansaansa varsin leppoisalla ja lempeällä kädellä. Frigor sen sijaan pitää kaupunkia rautaisessa tassunotteessaan ja haluaa kaikkien osoittavan uskollisuutensa ja lojaaliutensa tuolle. Kaupungin pettäminen on rangaistava teko ja pahimmassa tapauksessa seurauksena on kuolema. Uros on palkannut useita kätyreitä pitämään silmällä kalastajakaupungin menoa ja meininkiä ja haluaa raportoitavan itselleen kaikesta enemmän tai vähemmän epäilyttävästä. Ulkopuoliset eivät kaupunkiin huomaamatta pääse ja kaupungin johtoporras onkin Frigorin käskystä ilmoittanut, että muukalaisiin ja toisista kaupungeista matkaaviin tulee suhtautua mahdollisimman varautuneesti.

MENNEISYYSFrigor syntyi Seashoreen kaupungin hyvämaineisen johtajan, Fereydoun Routasydämen perillisenä. Seashoressa kaupungissa johtajuus kulki suvussa, ja ainoana pentuna Frigorin tuleva johtajanpaikka oli taattu. Pentuajat Frigorilla olivat hyvin onnelliset, sillä se sai temmeltää vapaasti Seashoren turvallisilla kaduilla ja lisäksi se sai paljon rakkautta ja huolenpitoa vanhemmiltaan. Erityisen läheinen Frigor oli emonsa, Aglaia Routasydämen kanssa. Kaduilla leikkiessään Frigor tutustui moniin ikäisiinsä ja ystävystyi Sirius-nimisen suden kanssa ja on tuon hyvä ystävä edelleen.

Frigorin täytettyä vuoden Fereydoun laittoi poikansa kaupungin kapteenin, Raidenin oppiin. Raiden pisti tuon sotilaskoulutuksen aluilleen, mutta myöhemmin, koulutuksen ollessa noin puolessavälissä Frigor siirtyi isänsä oppiin. Samoihin aikoihin Fereydoun alkoi opettaa Frigorille kaupungin hallitsemiseen tarvittavia asioita sillä halusi pitää huolen, että kuoltuaan Frigor osaisi hallita Seashorea yhtä viisaasti kuin tuo itse. Tuolloin Frigor valitsi myös pyhän kivensä, vis lapiksen. Fereydoun ja Aglaia olivat sanoinkuvaamattoman ylpeitä pojastaan, joka kasvoi ja voimistui päivä päivältä.

Aika kului ja pian kaupungin ylle levisi synkkä varjo. Fereydounin ja Frigorin tuntema elämä muuttui merkittävästi eräänä aamuna, jolloin Aglaia löydettiin kuolleena. Aglaian kuolinsyytä ei tiedetä vieläkään ja jotkut epäilevät tuon kuoleman takana olleen jonkinlaista mustaa alkemiaa. Fereydoun oli murheen murtama puolisonsa kuoleman takia, mutta ei näyttänyt suruaan ulkopuolisille - ei edes omalle pojalleen. Johtaja ei halunnut kansansa ajattelevan, ettei tuosta olisi kaupunkia hallitsemaan kaikkien surujen keskellä, ja siksi Fereydoun ei vuodattanut yhtä ainutta kyyneltä muiden nähden. Sen sijaan johtaja vetäytyi aina silloin tällöin omiin oloihinsa suremaan, pois muiden uteliaiden silmien alta.

Johtajan huolet eivät kuitenkaan olleet ohi. Aglaian kuolemasta ei ollut kuin muutama kuukausi aikaa kun lohikäärmeiden hyökkäykset alkoivat. Aluksi hyökkäykset saatiin torjuttua melko helposti, mutta pian hyökkäykset muuttuivat yhä aggressiivisemmiksi ja aggressiivisemmiksi ja niiden torjuminen vaikeutui. Fereydounilla oli täysi työ pitää yllä kaupungin järjestystä samalla kun Raidenin vastuulla oli Seashoren sotilaallinen puolustaminen. Fereydoun, tuo ennen niin vahva ja vakaa johtajasusi alkoi pikkuhiljaa näyttää huolestuttavia merkkejä ja näytti siltä, että puolison menettäminen ja jatkuvat huolet kaupungin turvallisuudesta kävivät ylivoimaisiksi tuon mielenlujuudelle. Kaupungissa kiersivät huhut Fereydounin kyvyttömyydestä johtaa kansaansa ja uskottiin, että tuo antaisi johtajanpaikkansa jollekin toiselle. Näin ei kuitenkaan käynyt, ja koska suurin osa kaupunkilaisista oli lojaaleja johtajalleen, he halusivat uskoa tuon eheytymiseen ja siihen, että Fereydoun näyttäisi vielä kerran mahtinsa kaupungin johdossa.

Kuinka ollakaan, kaupungissa oli pieni ryhmittymä, joka ei uskonut tähän vaihtoehtoon. Itseasiassa kyseinen ryhmä ei piitannut Routasydämien suvusta tuon taivaallista, vaan he olivat sitä mieltä, että kaupungin maineen kannalta parempi vaihtoehto olisi Raidenin siirtyminen johtoon. Ryhmän puidessa juoniaan ja sotilaiden puolustessa kaupunkia lohikäärmeiden hyökkäyksiltä kenelläkään ei ollut aavistusta koko ryhmän olemassaolosta, ja niinpä heillä oli varsin hedelmäinen maaperä suunnitelmiensa toteuttamiseen.

Koko Seashore varmasti muistaa päivän, jolloin kunnioitettu johtaja Fereydoun löytyi surmattuna. Tapahtuma oli järkytys melkein kaikille, mutta kaikista eniten se oli sitä Frigor-paralle - nuorukainen oli menettänyt molemmat vanhempansa lyhyen ajan sisällä. Fereydounin murhan takana ollut ryhmittymä oli uskonut, että kaupunki tekisi poikkeuksen tulevan johtajan kohdalla Frigorin ollessa niin nuori. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan Frigor siirtyi valtaistuimelle isänsä paikalle Raiden tukenaan. Tämä ei miellyttänyt salaisesti toiminutta hukkajoukkoa ja pian he tekivätkin uuden iskun, yrittäen surmata nuoren johtajan. Joukon suunnitelmat menivät kuitenkin pahemman kerran pieleen ja nuo saatiin kiinni yhtä jäsentä lukuunottamatta. Rangaistukseksi joukolle koitui kuolema, ja niinpä heidät teloitettiin kaikille avoimessa tilaisuudessa. Mestauksen aikana Frigor piti kohutun puheensa, jossa tuo julisti kaikkien pettureiden kohtalon oleva sama ja jossa tuo lisäksi määräsi kaupunkilaisten maksavan tuolle tietyn summan rahaa aina kuukauden viimeisenä päivänä. Frigor myös julisti, että kaupungin hallinnossa ja johdossa tulisi tapahtumaan suuria muutoksia ja että kaupungin kurissa pitäminen voisi vaatia koviakin otteita.

Frigorin siirtymisestä johtoon ei ole kulunut kuin noin puoli vuotta, mutta silti uroksen maine on levinnyt ympäri Uuden Skyrimin maita ja mantuja. Seashoren kaupunkilaisten tapaan monet ulkopuolisetkin pitävät uutta johtajaa liian kokemattomana ja nuorena eivätkä luota tuon johtajankykyihin lainkaan. Uroksen itsensä ylpeys ei kuitenkaan tässä asiassa periksi anna vaan tuo itse ajattelee olevansa parasta, mitä Seashorelle on koskaan tapahtunut.

SUHTEET


Isä - Fereydoun Routasydän (kuollut)
Emo - Aglaia Routasydän (kuollut)
Ystävät - Raiden, Sirius

MUUTA


Pelaaja ~ Fugou :: silinteri_hattu@hotmail.com
Hahmo luotu ~ 20.6.2012
Pelaaminen aloitettu ~

__________________________________________________________

Frigor Routasydän temmeltää Fugoun vallan alla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Frigor Routasydän - Johtaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Hahmot :: Seashore-
Siirry: