Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Zodiack Otellan - Johtaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sihiro
Riverwood
Riverwood
avatar

Viestien lukumäärä : 47
Join date : 17.06.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Valkeakoski

ViestiAihe: Zodiack Otellan - Johtaja   Su Kesä 17, 2012 3:17 pm
NIMI
Zodiack Otellan.

SYNTYMÄAIKA JA -IKÄ
Syntynyt E4-371, 6v (ihmisissä 42v).

LAJI JA ROTU
Susi, tarkempaa rotua ei tiedossa.

SUKUPUOLI
Uros.

KAUPUNKI JA ASEMA
Riverwood, johtaja.

PYHÄ KIVI
Kestävyyskivi, eli tekee Zodiackista fyysisesti kestävämmän.

ÄÄNI
Syvä ja karismaattinen, kuitenkin lämmin ja ystävällinen.

TAVOITTEET
Ylläpitää hyvät suhteet muihin kaupunkeihin ja pitää Riverwood turvallisena paikkana asua.

ULKONÄKÖ
Zodiackin turkki muistuttaa väriltään jotain tummanruskean, ja -punaisen välistä. Väri valtaa koko uroksen kehon, kuonon ollessa valkoinen, jatkuen päästä aina hännäntyveen asti. Tummempi väri valtaa uroksen alaleuan, jatkuen kaulaa pitkin aina nivusiin saakka. Jalkojen sisäpuolta pitkin jatkuu sama väri, hiipuen noin koiven puolivälissä takaisin punaruskeaksi. Selkää pitkin menevä valkoinen luo etujalkojen ja hännän kohdalla pari pitkää raitaa vatsaa kohti. Uroksen häntä on revitty lohikäärmeen ansiosta tyngäksi.
Silmät ovat huomattavan vihreät, häiriten useimpia tutkailevalla ilmeellään. Kirsu on tyystin valkoinen, kuten korvien sisukset.

Ensinäkemältä Zodiackista huomaa tämän vahvan olomuodon. Jo usein pelkkä Zodiackin ilmestyminen saa hyökkäystoivot hiipumaan mielestä kun huomaa uroksen raskaan rakenteen ja hyvin kehittyneet lihakset. Uros ei suinkaan ole kovin pieni kooltaan, muttei mitään jättikään ja osaa olla huomattava näky kansalaistensa joukossa.
Zodiackilla ovat kaikki taidot hyvässä tasapainossa, joskin voima hiipii hitusen muita edemmäs. Uros on taitava ja monipuolinen taistelija, joka hallitsee hyvin erilaiset osa-alueet, ja osaa olla hyvinkin vaarallinen aseenkäyttäjä.
Urokselta löytyy kestävyyttä omasta takaa jo melkoisesti, ja kykykiven voima tekee Zodiackista hyvinkin ärsyttävän vastustajan. Uros jaksaa painaa päälle vaikka maailman tappiin saakka, lakoen iskuja hyvinkin tiuhaa tahtia.
Uroksen ainoa huomattava heikko kohta on tämän jäljityskyvyt, johtajana kun niitä ei oikeastaan tarvitse eikä tule käytettyä.
Korkeus/paino 92cm/64kg

Kestävyys ***** / ***
Nopeus ****
Refleksit ****
Voima / puruvoima ***** / ****
Oveluus ****
Notkeus ***
Jäljitys ***

ASEET & VAATETUS
Zodiack luottaa tarpeen tullessa enemmänkin omiin voimiinsa aseiden kömpelyyden takia, mutta jos joskus uros tulee sellaista tarvitsemaan, on tällä tallessa juuri häntä vasten valmistettu pieni kaksiteräinen miekka, joka uroksen vahvassa käytössä osaa olla hyvinkin tappava.
Taistelussa, uroksella on käytössään kypärä, sekä selän peittävä haarniska ja jaloissaan suojaavat metalliset säärystimet. Haarniska koostuu pääasiassa liikettä myötäilevistä metallilenksuista, jotka roikkuvat uroksen kaulaa ja vatsaa hieman yli puoliväliin. Armorissa näkyy uroksen kunnioitus lohikäärmeitä kohtaan, kypärän muistuttaessa hieman lohikäärmeen päätä. Väriltään haarniska on loisteellisen hopea, kiiltäen auringossa hyvinhoidettuna ja uhkaavana.
Uroksella on myös hienompaa vaatetusta seremonioita, hautajaisia ja häitä varten.

LUONNE
Zodiack on yllättävän helppo lähestyttävä melko avoimen luonteensa takia. Uros on ottanut asiakseen kuunnella joka ikisen kansalaisen tarpeet, eikä ketään käännytetä pois ovelta. Rauhallinen Zodiack osaa arvostaa kansalaisten mielipiteitä kasvettuaan itse niiden joukossa. Uros ymmärtää ja kuuntelee parhaansa mukaan, osaten täten korjata kansalaisten keskuudessa tapahtuvat asiat nopeasti ja järjestelmällisesti, koska kansa ei epäile lähestyä johtajaansa ja vuodattaa ongelmansa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että uros kuuntelisi jokaisen omia henkilökohtaisia kriisejä, vaikka uros haluaisikin auttaa, ei tällä ole aikaa saati varaa keskittyä jokaisen omiin ongelmiin. Elleivät ne koske tietenkin yhteistä hyvää.

Koska Zodiack on omistautunut työlleen täysin, on uros jatkuvasti töissä kuten hänen täytyykin. Uros ei siis juurikaan eroa työminästään vähällä vapaa-ajallaan, pysyen samanlaisena 24/7. Rauhallinen uros kiivastuu harvoin, mutta jos niin käy, se myös näkyy. Uroksen raivo on hiljaista sorttia, mikä tekee siitä entistä pelotavamman. Punaturkki ei raivoa eikä huuda, vaan käy pikemminkin jäiseksi ääneltään ja käytökseltään. Harva saa koskaan uroksen niin raivon partaalle, että tämä jäinen piste on ohitettu ja helvetti siten saavutettu. Tähän pisteseen uroksen saa vain hänen kansansa vakava uhkailu tai hänen perheensä vahingoittaminen. Mikä on melkoisen sama asia, Zodiackille koko kansa on hänen perheensä. Eikä uros aseta omaa henkeään muiden edelle, Zodiack ei ole missään vaiheessa ole pitänyt itseään muita parempina, uros mielellään laittaa oman henkensä likoon Riverwoodin puolesta.

Hillitty Zodiack osaa olla myös melkoisen vitsikäs, omalla rauhallisella tavallaan. Kaikkein parhaiten urokseen iskee tilannehuumori, kuten myös pieni kaksimielisyys. Vaikka tämä ei halua sitä itselleen myöntää, on Zodiackissa myös hieman härskimpää puolta. Tämä on kuitenkin vain lähimpien tiedossa, ei uros sitä ympäriinsä levittele.
Uros on pääasiallisesti rento johtaja, eikä aina ota asioita ihan niin vakavasti kuin luulisi. Kriiseihin tällä on hyvin rauhallinen lähestymistapa, uros ei turhia murehdi tai hätiköi. Uroksen tyyneys saattaa joskus vaikuttaa kovin välinpitämättömältä tilanteeseen nähden, mutta uros usein vain pohtii asioita kaikessa hiljaisuudessa, saavuttaen paremmat tulokset hiljaisen pohdintansa jälkeen.

Usein, uroksella on tapana kiintyä alaisiinsa hieman liikaa. Uros usein uuvuttaa itsensä murehtimalla kuolemia, joita ei voinut välttyä tai olivat pakollisia Riverwoodin hyvinvoinnin kannalta. Zodiackin yöt ovat usein täynnä Riverwoodin turvallisuuden murehtimista ja pelkoa lohikäärmeiden hyökkäyksien mahdollisuudesta. Sisimässään, uros kuitenkin kunnoituksen sekaisella pelolla ihailee lohikäämeitä, eikä koskaan alkaisi haastamaan riitaa sellaisen kanssa.
Järjestelmällisyys on jotain mistä uros nauttii. Zodiackille on tärkeää että lauman väliset viestit kulkevat jouhevasti ja jokainen tuntee asiansa ja alansa. Hierarkia on Riverwoodissa kohdillaan, koskaan ei kuitenkaan sortamiseen saakka. Uroksesta ei heti uskoisi tämän olevan tiukka sääntöjennoudattaja rennon ja avoimen luonteensa takia.

MENNEISYYS
Zodiack löydettiin pentuna hylättynä ovenpielestä, käärittynä siskonsa kera lämpinäksi nyytiksi. Voisipa melkein sanoa, että tyypillinen orvon tarina. Emo oli jostain syystä hylännyt pennut kaupungin tuoreimman äidin oven eteen, ja kadonnut paikalta. Kukaan ei tiennyt miksi naaras oli tällaiseen vaihtoehtoon päätynyt, apua olisi varmasti löytynyt jos naaras olisi pyytänyt. Kaikki oli kuitenkin myöhäistä, naaras oli kadonnut vastauksineen. Ainoa mitä hän pennuilleen jätti, oli upea punaruskea turkki ja vastaamattomia kysymyksiä.
Pennut onneksi huomattiin pian, joten kauaa ei niiden tarvinnut pienessä pakkasessa oleskella. Ovi avautui, ja pennut otettiin pian sisään. Aluksi, talossa asuva pariskunta ei oikein tiennyt mitä oikein tehdä, mutta vikinän alkaessa talon emännän emonvaistot vaativat tätä ottamaan nämä muiden pentujensa joukkoon. Orpo kaksikko oli huvittava näky valkoisten ja kermanvaaleiden blondien pentujen seassa, josta joku olisi voinut luulla naaraan käyneen vieraissa. Tämä saikin kuulla syytöksiä kaikkein epäilevimmiltä tahoilta hyvinkin usein, päätettyään pitää tummaveriset pennut. Eihän tämä voinut niitä hylätäkkään.

Zodiackille ja hänen sisarelleen Dahlialle ei missään vaiheessa valehdeltu heidän alkuperästään, näin emon Hallien estäessä suurempia murheita syntymästä. Vaikka kaksikko tiesi ettei Hallie ollut heidän oikea emonsa, kutsuivat he tätä kuitenkin sellaiseksi samoinkuin isähahmoaan isäkseen. Olivathan he kuitenkin kasvattaneet heidät.
Heidän adoptioisänsä omisti talonsa sivulla pienen pajan, jonka sepäntöillä uros hankki elantonsa perheelleen. Heti kun Zodiack oli tarpeeksi vanha, hänet passitettiin isänsä avuksi sepäntöihin auttamaan saamaan suurentuneelle perheelle leipää pöytään. Dahlia sen sijaan joutui avuksi siivoilemaan ja kokkaamaan. Koska molemmat olivat kuuliaisa ja työhön tottuneita, ei näillä ollut valittamisen aihetta. Eipä heillä oikeastaan muuta tehtävää ollutkaan.

Neljän pennun avustuksella kotityöt sujuivat varsin nopeasti, jättäen varsinkin riuskalle Zodiackille iltapäiviksi hyvin aikaa puuhata omiaan. Uros oli kasvanut aktiiviseksi, joten pelkkä lusmuilu ei oikein ollut Zodiackin juttu. Uroksella oli haaveena päästä sotilaaksi puolustamaan rakasta kotiaan, joten uros alkoi harjoittamaan voimiaan toiveena että joku huomaisi. Uros ei oikein ollut sellainen joka voimillaan pröystäilisi. Ainoa kunnon riita jonka Zodiack muistaa, on hänen isänsä kanssa käyty. Tämä ei olisi halunnut ottopojastaan sotilasta, lähinnä menetyksen pelosta. Harvoin sattui mitään suurempia konflikteja, mutta se ei helpottanut isän pelkoa laisinkaan. Zodiack ymmärsi toisen pelon, mutta hänellä oli tarve päästä puolustamaan rakasta kotiaan, joten hän isästään huolimatta päätti liittyä.
Zodiack ei koskaan olettanut pärjäävänsä mitenkään kovin erityisesti, yllättyen kun hänen arvonsa nousi hiljalleen. Sotilaiden keskuudessa oli huomattu Zodiackin nöyryys ja voima, antaen tälle mahdollisuuden nousta arvossa ja kehittää kykyjään entisestään. Vuodet vain vilahtivat silmissä, kun uros oli kapteeni, omaksi ihmetyksekseen. Punaturkki ei olisi koskaan osannut edes kuvitella että sotilaan työ olisi hänen juttunsa.

Kuka olisi osannut arvata lohikäärmeen hyökkäyksen olleen sekä hyvä, että huono asia. Lohikäärmeet olivat arvaamattomia otuksia, eikä tiedetä miksi tämä muinaslohikäärme ylipäätään halusi hyökätä Riverwoodiin. Kenties vanhoja kaunoja, sitä ei kukaan tiedä. Hyökkäys laittoi koko kaupungin hätätilaan, johtajan myös liittyessä hyökkäykseen. Tämä oli kuitenkin jo kovin vanha, eikä pysynyt enää nuorien mukana. Tämä kiinnitti lohikäärmeen huomion, tämän keskittymisen kiinnittyessä vain urokseen jota lohikäärme piti kaupungin johtajana. Vaikka Hellwadd olikin jo vanha, ei tarkoittanut että hän olisi heikko. Uros taisteli urheasti muiden kanssa, kuitenkin iän hiljalleen painaen päälle. Kunnes tämä sai pahan iskun hännästä, vanhat luut imien iskun kuin sieni. Johtajan kaatuminen sai sotilaat yrittämään entistä raivoisammin, viha korventaen sisintä. Taistelu oli pitkä ja verinen, täynnä menetyksiä, mutta kiitos kaupungin sinnikkyyden, lohikäärme saati tapettua varsin pian. Mutta ikävä kyllä, ei tarpeeksi nopeasti.
Hellwadd kärsi sisäisestä verenvuodosta, jota ei pystyisi kukaan parantamaan ja jos pystyisi, ei tarpeeksi pian. Joten, viimeisenä tekonaan tämä siirsi johtajan taakan Zodiackille. Kuten voisi olettaa, oli uros ennenkaikkea hämmentynyt, hyväksyen kuitenkin taakan kunnioituksella. Paikka oli täydellinen Zodiackille, joka muutenkin on hyvinkin suojelunhaluinen kotiaan kohtaan.

Pari vuotta kului Zodiackin hallinnan alla, kunnes silloinen kapteeni käänsikin jostain syystä kelkkansa. Tämä yritti salamurhata uroksen yöllä, kuitenkin epäonnistuen. Zodiack selvisi pelkillä vammoilla, ulkoisilla sekä sisäisillä. Urosta satutti se, että hänen paras ystävänsä oli kääntänyt kelkkansa häntä vastaan, koskaan kertomatta miksi. Kapteeni oli nyt mestausuhan alla. Mutta Zodiack ei vain pystynyt tapattamaan parasta ystäväänsä, joten hän päästi tämän vapaaksi, pistäen tämän vanommaan jottei koskaan palaisi. Ex-kapteeni poistui vähin äänin, kuonollaan ilme joka oli kaikkea muuta kuin iloinen selviytymisestään.
Nyt, on Zodiack hallinnut Riverwoodia tiukan tassunsa alla noin kolmisen vuotta, kasvaen entisestään uuteen rooliinsa. Tähän asti, ei kenelläkään ole ollut valittamista.

SUKU
Ottoemo - Hallie
Ottoisä - Ratal
Siskopuolet - Frila ja Faunia.
Sisko - Dahlia

Pennut - ?
Kumppani - ?

MUUTA
- Zodiack usein kävelee Riverwoodin katuja pitkin sen sijaan että olisi piilossa johtajan asumuksessa, kirkossa.
- Sateiset päivät ovat uroksen mieleen.

__________________________________________________________

Zodiack
Onko elämän tarkoitus pelkkä kärsimys, vai kärsimyksen kestäminen?
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Zodiack Otellan - Johtaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Hahmot :: Riverwood-
Siirry: