Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Whiterun

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
takare
Whiterun
Whiterun
avatar

Viestien lukumäärä : 127
Join date : 13.06.2012
Paikkakunta : Jyväskylä

ViestiAihe: Whiterun   To Kesä 14, 2012 2:45 pm


☸️ SOTILAALLISIIN ARVOIHIN HAETAAN ROHKEITA SUSIA!
Toisen kaupunkilaisen uhkailu ja kiristäminen kiellettyä.
Varkaudesta ja tappamisesta seuraa vankilatuomio.
Kapteenia, kersantteja ja sotilaita tulee kunnioittaa yhtälailla kuin lakia, sillä he ovat laki.
Varkaiden tai muiden tuomittujen kanssa veljeily on ankarasti kiellettyä.
Kaksintaistelut ovat sallittuja vain jos ne eivät aiheuta vaaraa muille.
Vain johtaja langettaa tuomiot, kansalaisilla ei ole tähän oikeutta. Heillä ei ole myöskään oikeutta toteuttaa tuomioita.
Kapinan lietsomisesta seuraa automaattisesti mestaustuomio. Kaikki kapinointiin osallistuvat, sen suunnittelijat tai millään tavalla siihen tai sen järjestäjiin osalliset sudet tullaan myös mestaamaan.
Jokainen lohikäärme-, jättiläis-, mammutti-, karhu-, tai sapelihammastiikerihavainto kaupungin välittömässä läheisyydessä on ilmoitettava välittömästi armeijalle ja sen kapteenille.
Armeijan jäsenen sodasta kieltäytyminen katsotaan kaupungin lain vastaiseksi ja lauman pettämiseksi. Rangaistuksena karkoitus.
10§ Karkoitustuomion voi saada myös toisen suden kumppanin viekottelusta, omaisuuden tuhoamisesta, johtajan tai armeijan häpäisystä ja alkemian väärinkäytöstä.
    'Kaikki tästä kaupungista karkoitetut ovat tunnistettavissa irti revityistä korvista. Ennen karkoitusta tuomittu on siis saatava kiinni ja korvien repimisen suorittaa joko kapteeni tai johtaja, riippuen suden asemasta. Kummankin tulee kuitenkin olla paikalla läsnä. Mikäli susi on arvostetussa asemassa, suorittaa repimisen johtaja.'

    'Tuomituille, jos tuomio on muu kuin karkoitus, tatuoidaan oikean silmän alle ruksi, josta jokainen on tietävä, ettei tämän suden katseesta löydy kuin häpeää.'
    Icaros McRozdon

Johtaja: Icaros McRozdon
Kapteeni: ?

Kersantit (4): ?
Sotilaat (20): ?

Kaupungin virallinen
seppä:
?
ompelija: ?
tatuoija: ?
sairaanhoitajat (2): ?
vakooja: Mithras Hallansurma

Kun aikanaan sudet alkoivat järjestäytymään, oli Whiterunin kaupunki selkeästi yksi niistä, jotka tulisivat asutettavaksi. Kaupungit muurin vahvistivat kaikkein vahvimmat sudet ja pian kansalaiset olivat turvassa mm. sapelihammastiikereiltä. Silloinen johtaja määräsi, että suurin osa kaupungin vartioinnista tapahtuisi vartiotornilla ja kaupungin muureilla. Puolustus oli ja on edelleen avainsana Whiterunissa, ei pelkästään lohikäärmeiden vuoksi. Whiteruniin on hankala päästä näetyksi tulematta, mutta vielä vaikeampaa sieltä on poistua. Ensimmäiset johtajat kaupungissa pitivät huolen siitä, että Skyrimin ainut vankila olisi turvallinen ja varma linnoitus, josta vangit eivät pääsisi helposti karkaamaan.

Vaikka kaupunki olikin turvallinen, pelkäsivät monet lohikäärmeiden hyökkäyksiä, joita Whiterunissa on ollut useita. Nykyinen johtaja Icaros on itsekin taistellut monia lohikäärmeitä vastaan, jotta kaupunkilaiset olisivat turvassa. Kaupungin turvaaminen on alusta asti ollut yksi johtajan velvollisuuksista ja harvat johtajat ovat jääneet taisteluissa pois eturintamalta. Rohkeat johtajat ovat saaneet kaupunkilaiset tuntemaan olonsa turvalliseksi ja taanneet kaupungille hyvän maineen.

Viimeisin lohikäärmehyökkäys tapahtui neljä vuotta sitten, kun pieni ryhmä lohikäärmeitä oli asettunut asumaan kaupungin lähistöön. Yksi hyökänneistä lohikäärmeistä oli Alduin, joka surmasi silloisen kapteenin ja johtajan. Kapteeni Quillan McRozdon ja johtaja Lejlo Myrskypää olivat arvostettuja ja rakastettuja. Heidän muistonsa jäisi elämään kuitenkin ikuisiksi ajoiksi Whiterunin kaupunkilaisten sydämeen, sillä Icaros antoi luvan pystyttää keskelle kaupungin suurinta aukiota patsaan, johon molemmat sudet oli muotoiltu.

Lohikäärmehyökkäykset

Viimeisin hyökkäys: 4 vuotta sitten, surmansa saivat viisi sotilasta, kapteenimme ja johtajamme.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://takare--x.deviantart.com
 
Whiterun
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Wolves of Skyrim INFO :: Kaupunkien uutiset-
Siirry: