Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Riverwood

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sihiro
Riverwood
Riverwood
avatar

Viestien lukumäärä : 47
Join date : 17.06.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Valkeakoski

ViestiAihe: Riverwood   Su Kesä 17, 2012 3:04 pm

Riverwood

UUTISET
Riverwoodissa on valtoimenaan varas. Kansalaisia kehotetaan olemaan varuillaan, ja ilmoittavan heti näköhavainnoista sotilaille.

LAIT

Tässä ovat Riverwoodin peruslait, joita jokaisen oletetaan seurattavan. Sotilailla on velvollisuus valistaa matkalaisia tarvittaessa.

§ I. Johtajan sana on laki.
§ II. Lauman pettäminen on rangaistavaa kuolemalla.
§ III. Kaksitaistelut ovat sallittuja aukeilla alueilla, kunhan sivullisia ei vedetä mukaan tai kukaan muu vahingoitu. Sotilailla on oikeus lopettaa taisto tarvittaessa.
§ IV. Oman käden oikeutta ei sallita kaupungin muurien sisällä, täällä vain johtajalla on velvollisuus toteuttaa rangaistukset. Kaksintaistelut ovat asia erikseen.
§ V. Toisen kumppania ei kuulu tavoitella, eikä myöskään omaisuutta. Toisen kotia ei kuulu häpäistä millään keinoin.
§ VI. Älä painosta äläkä yllytä pahantekoon, sillä se on yhtä paha kuin rikos itsessään.
§ VII. Rikollisten kanssa veljeily on rangaistavaa. Rikoksen vakavuudesta riippuen on kohtalona joko karkoitus tai mestaus.
>> Merkkinä häpeästä, on karkoitettujen susien kärsittävä tekonsa tähden. Rikollisten takajalkoihin viilletään syvät viillot jotka ylettyvät aina melkein selkään saakka, vasen kinttu kuolemantuottamuksesta ja oikea varkaudesta. Susia ei enää sallita kaupungin muurien sisälle, eikä heidän kanssaan tule asioida liikaa.
Juonipaljastus:
 
§ VIII. Minkääntasoinen varkaus ei ole hyväksyttävää. Varkaudesta joutuu automaattisesti vankilaan ja susi ansaitsee häpeällisen pystymerkin takajalkaansa, ja jos sivullinen on tahallisesti vahingoittunut, on rangaisus tällöin julkisesti mestaaminen.
§ VIIII. Henkirikoksesta rangaistaan aina kuolemalla.
Juonipaljastus:
 

>> Johtajan luo saa anoa audienssia milloin tahansa johtajan ovea vartioivan sotilaan kautta, mutta sen eteen on oltava kärsivällinen. Johtajalla ei ole aina aikaa jokaiselle kansalaiselle, joten montakin viikkoa voi mennä ennenkuin pääsee Zodiackin puheille. Vakavat asiat kuitenkin hyppäävät automaattisesti pienempien edelle. Kun audienssi on hyväksytty, sudelle joko ilmoitetaan saapumisaika tai hänet voidaan noutaa, ja joskus harvoin voi jopa johtaja itse saapua paikalle.
>> Zodiack on mahdollista pyytää siunaamaan tulevan parin liitto, jos he tätä haluavat.

HIERARKIA

Johtaja – Zodiack Otellan
Henkivartijat - Dahlia (NPC) ja ???
Neuvonantaja - ?
Kapteeni - ?
Kirjuri - ?

Kersantti - ?
Sotilaat (15) - ?
Sankarit - ?

Seppä - ?
Ompelija - ?
Kauppiaat - ?
Tatuoijat/lävistäjät - Silaian Korpikäpälä
Sairaanhoitajat (3) - ?
Metsästäjät (10) - ?

Eri alojen oppilaat - ?


Ilmoittakaa paikanvaraukset yksityisviestein!

NYKYTILANNE

Riverwoodissa on yleisesti ottaen rauhallista. Suurempia selkkauksia ei ole sattunut kaupungin muurien sisällä pitkään aikaan, sotureiden valvoessa tarkasti jokaisen yöunia. Jokaisen kaupunkiinhaluavan tavarat tarkastetaan, ja aikomuksista kysellään tarkasti varsinkin öisin. Kadut loistavat puhtaudellaan ja laadullaan, on helposti havaittavissa että Riverwood on alusta asti rakennettu rakkaudella.

Riverwoodissa voi törmätä jos minkälaiseen kojuun ja pajaan. Kädentyöt loistavat täällä läsnäolollaan, kauppiaiden tarjotessa ties minkälaista työtä katsottavaksi. Kädentyöt ovat usein loistokkaita ja täynnä yksityiskohtia, näyttäen sen tehneet suden taidot. Täällä arvostetaan aitoutta, joten työt ovat myös kestäviä antaen kaupungin sepille tilaisuuden tarjota jos minkälaista aseistusta matkan turvaksi.


HISTORIA

Riverwood on yleisesti ottaen ollut aika rauhallinen kylä keskellä Uutta Skyrimia jo vuosien ajan. Kaupunki rakennettiin pääasiassa sen keskeisen sijainnin takia, susien tajutessa sen hyvät yhteydet hiljaa ympärille muodostuvien kaupunkien pysähdyspaikkana. Tästä kasvoikin pian kaupunki yhä enempien susien muuttaessa hiljalleen kasvavaan kylään. Vuosien saatossa kylä muuttui kaupungiksi, ja pian täytyi sille löytää johtaja. Johtajan nimittäminen varmisti kaupungin kukoistuksen, luoden lait ja järjestyksen kansan joukkoon.

Pitkä aika kului ilman suurempia tapahtumia. Johtajat ehtivät vaihtua pariin kertaan, kunnes uros muista poiketen hieman kiivaampi Hellwadd otti paikan haltuunsa. Tämän hallistuskausi oli ollut pitkä ja antelias, aina tämän myöhempään ikään saakka. Kunnes muinaislohikäärmeen hyökkäys keskeytti vanhan uroksen hallituskauden, antaen tietä nykyiselle johtajalle Zodiackille.

Zodiackin kolmen hallitusvuoden aikana ei ole ehtinyt valtavaa tapahtua, yhdessä vaiheessa silloinen kapteeni yritti salamurhaa asteikossa kohoamisen takia, kuitenkin epäonnistuen hyvästä yrityksestä huolimatta. Petollinen kapteeni ei onnistunut kuin vahingoittamaan Zodiackia vakavasti antaen tälle nykyiset arpensa ennenkuin kersantti sotilaineen hälytettiin paikalle. Tämän jälkeen Zodiack on tiukentanut otettaan kaupunkiin ja etenkin ylempiarvoisiin susiin, toivoen ettei tällaista pääsisi enää tapahtumaan. Tähän asti, on vastaavat tapahtumat vältetty kiitos uskollisen kansan.


Viimeinen muokkaaja, Sihiro pvm Ke Heinä 04, 2012 9:05 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Riverwood
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Wolves of Skyrim INFO :: Kaupunkien uutiset-
Siirry: