Meillä on 8 pelaajaa, jotka ovat kirjoittaneet yhteensä 290 viestiä.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lahkon/lahkolaisen luominen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
takare
Whiterun
Whiterun
avatar

Viestien lukumäärä : 127
Join date : 13.06.2012
Paikkakunta : Jyväskylä

ViestiAihe: Lahkon/lahkolaisen luominen   To Kesä 14, 2012 6:14 pm

Jos olet kiinnostunut tekemään oman lahkon Skyrimiin, olet oikeassa paikassa! Alla kerron sinulle ohjeet mitä kaikkea lahko sinulle tuo tullessaan ja miten voit luoda sellaisen!

Oletko valmis? Hyvä!

01. Mikä on lahko?
Lahko on pieni yhteisö, johon kuuluu maksimissaan 20 jäsentä. Lahkolla on jokin tarkoitus, uskomus tai muu vastaava, jonka vuoksi se on perustettu ja minkä vuoksi se on olemassa. Lahkolaiset yrittävät usein pitää itsensä salassa, toimia salassa. On myös lahkoja, jotka haluavat tehdä kaiken näyttävästi, niin, että kaikki tietävät kuka sen teki! Lahkolaisilla on usein jokin merkki, tunnus tai ele, josta he tunnistavat toisensa. Se voi olla lauseen sekaan sijoitettu sanaleikki, huomaamattomasti tehty ele tai vaikkapa riipus. Lahkoja Skyrimissä voi olla kerrallaan neljä.

02. Mitä lahkoja Skyrimissä voisi olla?
Skyrimissä oikeastaan vain taivas on rajana. Lahko voi palvoa omaa jumalaansa, harrastaa pimeää alkemiaa, uhrata toisia susia, elää "hippielämää", tehdä salaisia murhia toisten laskuun.. Sinä päätät!

03. Okei, tämä alkoi kiinnostamaan.. Jos valitsen pelata lahkon johtajalla, tuleeko minustakin pikkuadmin?
Hyvä hyvä! Mutta ei, sinusta ei tule pikkuadminia. Sen sijaan sinun titteliksi laitetaan lahkosi nimi ja sinusta tehdään tämän boardin moderaattori, jotta voit tehdä lahkollesi oman infotopicin.

04. Entä hahmojen hyväksyntä? Tuleeko minun hyväksyä niitä?
Ei. Lahkolainen voi kuulua jonkin kaupungin piiriin tai se voi olla laumaton. Hahmo kuitenkin hyväksytetään ensin sinulla yksityisesti, minkä jälkeen se voidaan laittaa normaalisti hyväksytettäväksi. Jos hahmo kuuluu lahkoon, sen esittelyyn vain lisätään tieto siitä. Tietysti sinun tulee lisätä hahmon nimi lahkosi topiciin.

05. Voiko lahkoni vaikuttaa pääjuoneen?
Ei, sillä voidaan luoda tosin jännääkin jännempiä sivujuonia! :)

06. Mitä jos haluan jossain vaiheessa lopettaa lahkon johtajalla pelaamisen?
Voit hakea lahkolle uuden johtajan adoptiolassa tai antaa tämän johtajahahmon jonkun toisen pelattavaksi samaisessa paikassa. Olisi tietysti hyvä jos pelaisit tällä hahmolla sen kuolemaan saakka! :)

07. Okei.. Kyllä minä taidan luoda lahkon.. Mitä teen nyt?
Otat minuun yhteyttä! Täytä alla oleva lomake (juonipaljastus) ja lähetä se minulle yksityisesti, katsotaan sitten miten jatketaan! :)
Juonipaljastus:
 

08. Selvä. Entä mitä tietoja laitan infotopiciin?
Sinne laitat samat tiedot kuin minulle, mutta myös kriteerit siitä millaisia susia lahkoon hyväksytään. Kerro myös lahkon hierarkiasta, jos sillä sellainen on. Olisi hyvä mainita myös lahkon säännöt. Kerro lahkostasi kaikki mahdollinen siis! :)

09. Selvä. Kiitos!
Kiitos itsellesi! :)
Takaisin alkuun Siirry alas
http://takare--x.deviantart.com
 
Lahkon/lahkolaisen luominen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Wolves of Skyrim :: Wolves of Skyrim INFO :: Lahkot-
Siirry: